Actueel: Securify vindt lek in Seagate Personal NAS Cloud →

Uw applicaties goed beveiligd!


Security Testing - Code Reviews - Agile & DevOps Security

Veel bedrijven – van start-ups tot grote banken – vertrouwen al jaren op Securify om hun systemen en applicaties goed te beveiligen. Met honderden hacktesten en code reviews per jaar helpt ons team achter de schermen mee om de gegevens van miljoenen Nederlanders goed te beveiligen. Daar zijn we trots op!Onze diensten.


 • Security Code Reviews

  De meest accurate en efficiënte manier om kwetsbaarheden te identificeren. Ons team reviewt elk jaar miljoenen regels code, waarmee veel beveilgingsdefecten worden onthuld.

 • Artboard 1

  Penetration Testing

  Laat uw applicatie door onze ervaren security experts controleren op de aanwezigheid van kwetsbaarheden en mogelijke verbeterpunten.

 • Mobile Penetration Testing

  Wij testen en beveiligen apps al sinds de eerste bankieren apps. We kennen elk detail van de laatste opkomende dreigingen en beveiliging in moderne applicaties.

 • Managed Application Security

  Onze security-champions ontzorgen uw Agile of DevOps team volledig op vlak van beveiliging. Zodat u zich vol kunt focussen op het bouwen van mooie applicaties voor uw klanten.

 • Artboard 1

  Agile Security Testing

  Identificeer en voorkom beveiligingslekken vroegtijdig zolang ze nog eenvoudig te verhelpen zijn, door security direct in de sprints te integreren.

 • Artboard 1

  CI/CD Security Testing

  Wij integreren geautomatiseerd security testen in uw ontwikkelstraat door gebruik te maken van open source tooling zoals OWASP ZAP.

 • Artboard 1

  Security Awareness

  Standaard demo's en technische security workshops of met specifieke content op maat gemaakt voor uw organisatie.

 • board Created with Sketch.

  Red Teaming

  Ons ervaren RED team voert een gecoördineerde aanval uit op de digitale, sociale en fysieke beveiliging van uw organisatie. Hoe sterk is uw detectie en reactie vermogen?

 • Artboard 1

  Managed Responsible Disclosure

  Wij helpen bij het opzetten en afhandelen van uw Responsible Disclosure proces, zodat u geen (extra) interne security experts nodig heeft.

 • Banking Malware Detectie

  CSD verschaft bescherming tegen Web- en Android (bank) malware.

Meer over: Red Teaming

Tijdens onze Red Teaming operaties wordt een geplande (cyber)aanval op uw organisatie uitgevoerd. Zo kunt u in vredestijd laten onderzoeken hoe effectief uw beveiligingsmaatregelen op vlak van detectie en reactie zijn. Met een optimale aanvalssimulatie gaan we tot het uiterste om uw defensie (Blue Team) zwaar op de proef te stellen, te trainen en versterken.
Lees meer →

Managed Application Security for Agile & DevOps teams.

Beveiliging geintegreerd in uw sprints. Veilige Software, betere kennisoverdracht en geen verrassingen op het laatste moment.


Securify in het nieuws.


Over Securify.

Securify is specialist in web- en mobiele-applicatiebeveiliging en helpt bedrijven met het identiceren, verhelpen en voorkomen van technische beveiligingsrisico’s. Securify werd in 2013 opgericht door voormalig beveiligingsspecialisten van ABN AMRO, Delta Lloyd en Rabobank. Ons team deelt een diepgaande passie voor hacking, secure coding en security research.


Logos of the companies where the founders of securify came from