Stagelopen en afstuderen bij Securify.

Als student krijg je bij Securify een unieke kijk in de wereld van hacking, cyber-crime en zero-days. Vanuit ons kantoor in Amsterdam vinden er continu hacktesten plaats en wordt de strijd tegen banking malware & cybercrime gevoerd (sfylabs). In opdracht van grote Nederlandse organisaties tot kleine veelbelovende start-ups.

Je komt terecht in een gezellige, geeky omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn/haar passie bezig is. Het hele jaar door werken er binnen Securify leergierige studenten aan uitdagende projecten.


Procedure en Vergoedingen

Wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen, stuur dan een berichtje naar stage@securify.nl met een motivatie waarom jij graag bij ons aan de slag wilt. Je zal worden uitgenodigd voor een kop koffie om informeel kennis te maken en de opdracht(en) toe te lichten. Bij een match gaan we alles samen in orde maken.

Stagelopers en afstudeerders ontvangen een compensatie. Voor een voltijd afstudeerstage (40 uur) ontvang je bruto per maand een vergoeding van €500 (HBO of WO) en €350 (MBO 4e jaars). Voor een voltijd stage ontvang je bruto €250. Ga je in deeltijd stagelopen, dan krijg je een vergoeding naar rato.

Jouw eigen opdracht pitchen?

Er gaat bij ons geen week voorbij dat er geen ideeën ontstaan voor een nieuwe tool, product of interessant onderzoeksgebied. Onderaan deze pagina tref je een lijst met beschikbare projecten waar je direct mee aan de slag kunt. Maar we staan ook zeker open voor jouw ideeën! Heb je dus een idee voor een passend project, dan bespreken we dit graag.

CTFs, COTWs en 0-Days!

Studenten die bij ons stage lopen of afstuderen zijn echt part of the team! Ga mee naar een hackerconferentie of werk aan je skills tijdens onze CTF-avonden.


En schuif uiteraard tijdens de vrijdagmiddagborrel aan bij de Catch of The Week (COTW) sessie, waar de mooiste hacks van de afgelopen week worden gedemonstreerd.


Ben je nieuwsgierig naar onze zero-day research, dan vertellen we je er graag alles over. Wie heeft momenteel de hoogste bug bounty op zijn naam staan, of wie werd al eens persoonlijk door Microsoft uitgenodigd voor een bezoek aan het Internet Explorer ontwikkelteam in Redmond?

Work with us →