Artboard 1

Geautomatiseerde Beveiligingstesten

Controleer continu uw externe sites of integreer Automatische Security Testing in uw pijplijn voor de levering van software en optimaliseer deze voor uw doelen met behulp van open source tooling zoals OWASP ZAP.

Monitor en scan uw applicaties 24/7 voor beveiligingsdefecten.

Met geautomatiseerde beveiligingstesten kan een groot aantal beveiligingsdefecten worden gedetecteerd. Het leent zich vooral voor significante kwetsbaarheden in de injectiecategorie, bijvoorbeeld SQL-injectie, Cross-Site Scripting, XML-injectie enzovoort.

Remote

Scan continu uw applicaties & services.

Ons geautomatiseerde security testing framework kan gebruikt worden om periodiek/continu uw nevenvestigingen (remote locaties), webservices en API's te scannen om kwetsbaarheden te detecteren en identificeren.

Wij gebruiken niet zomaar de standaard kwetsbaarheidsscanners op uw systemen. Wij starten met een intakegesprek en een handmatige analyse van uw systemen en de bij u van toepassing zijnde technologieën. Dit doen wij om zo de beste, op maat gemaakte, instellingen te kunnen selecteren en gebruiken voor uitvoering van het onderzoek.

Wij ontwikkelen, indien nodig, op maat gemaakte scripts om belangrijke en bedrijfskritieke systemen in uw organisatie te kunnen bereiken. Wij streven ernaar om u de meeste diepgang en veiligheidsdekking te bieden met geautomatiseerde beveiligingstesten.

Wanneer deze service wordt gecombineerd met onze proactieve diensten, zoals Agile Security Testing of Security Code Reviews, zullen wij de bij deze diensten verkregen informatie gebruiken om de geautomatiseerde kwetsbaarheidsscans nog verder te optimaliseren.

On-site

Volledig geïntegreerd in uw Agile / DevOps flow

Onze geautomatiseerde beveiligingstest is een zeer effectief hulpmiddel wanneer het is geïntegreerd in uw Agile / DevOps-workflow, om zo uw applicaties proactief te scannen terwijl u nog steeds verder aan het ontwikkelen bent.

Ons team heeft verschillende succesvolle integraties uitgevoerd bij diverse bedrijven, die dagelijks veel scans door ons laten uitvoeren.

Beschikbare automatische functionele testen (met bijvoorbeeld Selenium) worden gebruikt om de dekking en diepte van de testen te verbeteren.

Deze (on-site) oplossing controleert uw applicatie 24/7 op beveiligingsfouten. Het gebruik hiervan is ideaal voor Agile / DevOps teams waar applicaties snel veranderen! Beveiligingsbevindingen worden weergegeven in een dashboard (of geïntegreerd met uw huidige tools) waarmee uw ontwikkelaars de problemen gemakkelijk kunnen beoordelen, bewerken en hierop kunnen reageren.

Handmatige verificatie

Eventuele beveiligingsproblemen worden handmatig geverifieerd en geclassificeerd, zodat u een schone en geprioriteerde lijst van bevindingen, reproductiestappen en handige aanbevelingen ontvangt. Alle vereisten zodat u uw inspanningen kunt richten op risicobeperking en meteen aan de slag kunt met reparatiewerkzaamheden. Indien gewenst demonstreren wij de gedetecteerde bevindingen, beantwoorden wij uw vragen en adviseren wij hoe u de kwetsbaarheden kunt repareren terwijl u gaandeweg beveiligingstechnisch meer en meer optimaliseert.

Dekking - Standaard

Blackbox / Spidering

Dekking - Fine-tuned

Applicatie / Code kennis.


Automatiseer het automatiseerbare.

Web vulnerability scan tools zoals OWASP Zed Attack Proxy (ZAP) kunnen op geautomatiseerde wijze worden gecontroleerd en zijn daarom perfect voor onze Automatische Security Testing. OWASP ZAP is een gratis open source beveiligingsapplicatie die webapplicaties kan scannen voor bekende beveiligingsproblemen, zoals kwetsbaarheden die zijn opgenomen in de OWASP Top 10 beveiligingsbugs.

Bespreek uw project met ons →