Cliënt Side Detection (CSD)

Biedt Adaptive Banking Malware Detection zonder te vertrouwen op signatures!

Beschikbaar voor Web & Android.

CSD voor Web detecteert op internet gebaseerde banking malware aanvallen zoals Webinjects en Remote Access Trojan (RAT) sessies. CSD voor Android is een beveiligingsbibliotheek die integreert in native Android-apps en zo malware-apps en Android-overlay-aanvallen zoals de malwarefamilies van Marcher en Slempo detecteert.

Verzoek een demo

29 augustus - HSD Threat Intel Evenement

Proactieve detectie aanpak

In de afgelopen tien jaar hebben we honderden applicaties getest onder een groot aantal branches zoals bank-, verzekerings-, gezondheids-, overheids-, retail-, telecom-, gaming-, software- en postdiensten. We kennen de gemeenschappelijke punten die in web- en mobiele applicatiebeveiliging zijn gedeeld. We kunnen u vertellen hoe uw beveiligingsniveau overeenkomt met uw branchegenoten. Doet u het slechter of beter?

Detectie configuraties

Het sterkste deel van het CSD dashboard is het configuratiepaneel. Deze maakt het mogelijk voor malware experts om snel detectie methoden en encryptie sleutels aan te passen. Ook biedt het de mogelijkheid om te reageren op notificaties of alarmsystemen die getriggered worden door kwaadwillende actoren door te wisselen tussen voor geteste detectie configuraties binnen een seconde.

Android Overlay en Malafide Apps

Android overlay banking malware families worden dagelijks onderzocht in ons malware lab. De informatie verzameld van malware monsters uit de praktijk worden gebruikt om de detectie van malafide apps te verbeteren. Daarnaast wordt de bekende juiste methode gebruikt in detectie om een goede informatie basis van potentiële malafide apps in het CSD Dashboard van een malware analist in te bouwen.

Cliënt-less

CSD stapt niet buiten de browser voor veiligheid, privacy en onderhoudsredenen. Daarom hoeft de bank geen software op de machine van de cliënt te installeren.

Malware experts Portal

Het portaal is makkelijk te gebruiken en op maat gemaakt voor verschillende gebruikersrollen. Malware-experts hebben toegang tot geavanceerde configuraties om detectie aanpak, signatures en gedetailleerde informatie over detecties van malware te wijzigen of uit te schakelen. Functioneel onderhoud en beheer hebben toegang tot het dashboard en krijgen statistieken van de detecties over de tijd heen. Het dashboard bevat ook geo-ip integratie om te laten zien waar detecties plaatsvinden. Technisch onderhoud kan delen van het systeem in- of uitschakelen.

Makkelijke integratie

Door samen te werken met een grote financiële instelling tijdens het ontwerp van CSD hebben we veel inspanningen geleverd voor makkelijke integratie in online bankieren en back-end fraude engines.

CSD integreert in op maat gemaakte en door derden ontwikkelde backend fraude engines die berichtenformaten zoals JSON en XML hanteren zonder significante prestatie impact.

Ga naar de CSD website voor meer informatie →